3 Aralık 2012 Pazartesi

bimer-sikayet-istek-oneri-gorus-ihbar-bildirimini-saklama-sekli-faststone-capture-capture-scrolling-window-fsc

Bimere maille bilgilendirme kaldırılmıştır. Çünkü gönderilen maili hotmail ve google gibi mail hizemeti sunucular sakılyorlardı ve böylece unutmuyor, yutturulmuyorduk.

Şimdi ise Form doldurularak BİMER e bildirim yapabiliyorsunuz.

CTRL+C ve CTRL+V çalışmıyor. Verileri oraya yazıyorsunuz böylece aradan zaman geçecek ne yazdığnızı unutup ALLAHINDAN bulsunlar dediklerinizde bir memur sizi sorguya çecek, sonra ne olacak vaybe ben suçluymuşumda haberi yok olacak. Sade vatandaş olman bu dünyada zaten suçun en başı.
Bugün SRC4 belgesinin yeniden çıkartılması ile ilgili makam bulamadığım için vaktim boştu formu doldurdum. Ne yazdığımı ise kayboldu gitti. Bu sakat duruma çare bulmak için düşünmeye başladım. Sonuç olarak şunları sizlere tavsiye ediyorum. Çünkü yaptığnız bilgilendirmeler size gösterilmeyecek aksi sorgular yapılacaktır. ÇÜNKÜ ADALET GÖKTEDİR. 
YERE İNDİĞİNDE ORADAKİLERDEN BİR TANESİ DAHİ KALMAZ. 

Unuturmaya ve yutturulmaya gelmek istemiyorsanız.
YAZDIKLARINIZI SAKLAMAK İSTİYORSANIZ
Yapacağınız şey FORM doldururken metin bölümünün sağ alt köşesindeki noktacıklardan aşağıya doğru çekip uzatıyorsunuz. 6000 harfin tamamı gözüyor. Sonra FASTSTONE CAPTURE deki Capture scrolling window özelliği olan programla tüm yazdıklarınızı resim olarak kayıt edebilirsiniz. Daha sonra resimi yazıya dönüştüren programlar ile veyahut pdf vs çevirebilirsiniz.

Ayrıca uzman arkadaşlardan CTRL+C ve CTRL+V  özelliği nasıl çalıştırabileceğimizin yolunu göstermelerini isterim. Hergün heryere o kadar şey yazıyor, o kadar şey söylüyoruzki hangisini kafamızda tutalım. Haksızlık, zalimlimlik bir tane değilki, her saniye her an haksızlık içinde yaşıyoruz. Çünkü biz vatandaşız.

FastStone Capturenin eski versiyonları FREE dir.

Hiç yorum yok: